Astral Biking

ASTRAL cykelbekædning er designet og udviklet i Danmark af folk, der cykler hver dag året rundt. Med Rolf Sørensen som medejer af firmaet har vi en person, der om nogen ved hvad der skal til for at cykeltøjet fungerer optimalt.

Kollektionen er målrettet dem som bruger cykling som motionsform. I skoven, på landevejen eller på vej til og fra arbejde. Astral er en kollektion, der indeholder funktionel beklædning af høj kvalitet til en god pris med produkter til alle 4 årstider.

Maul biler AS

Maul Biler er en familievirksomhed startet af familien Maul for mere end 30 år siden. Virksomheden drives i dag af familien sammen med nøje udvalgte medarbejdere. Flere har været med i mere end 10 år og enkelte over 20 år.

I 1982 startede Ove Maul virksomheden, ved at købe et par brugte biler, som blev istandsat og solgt fra privatadressen i Ry. Inden længe var der basis for at købe en erhvervsgrund hvor bilerne kunne udstilles, og der blev indrettet salgskontor i en brugt campingvogn. Efter bare halvandet år blev campingvognen byttet ud med et rigtig kontor, og der kom udstilling og værksted til.

Maul Biler blev ved at vokse, og i 1991 flyttede virksomheden til Skanderborg. I marts 2001 blev Maul Biler autoriseret Skoda-forhandler og servicepartner. Og marts 2013 kom endnu et mærke til, nemlig Nissan.

LinusPro Nutrition

LinusPro Nutrition er en dansk webshop, som sælger 100% kvalitets kosttilskud som proteinpulver, BCAA og kreatin til effektiv muskelopbygning samt weight gainer til øget muskelmasse. Alle vores produkter er unikke og tiltænkt den seriøse sportsudøver, som gerne vil effektivisere træningen optimalt.

Se mere: www.linuspro.dk

Cykelshoppen

Cykelshoppen.dk har passion for cykling på alle niveauer. Vi sælger cykler og udstyr i et bredt udvalg både fra vores webshop samt i vores butik på Sverigesvej i Skanderborg. Når du handler online eller i butikken, er vi altid klar med vores ekspertise og vejledning, og det er uanset om du er på udkig efter en børnecykel, en letvægtsmountainbike med carbon-stel eller alt derimellem.

Blue Water Shipping

Blue Water Shipping er global udbyder af skræddersyede transport- og logistikløsninger designet specifikt til at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Uanset hvilken type gods vi transporterer og uanset destinationen, tilfører vi merværdi til vores kunders forsyningskæde. Vores egne it-udviklere skaber moderne it-systemer, som kan integreres med vores kunders teknologi.

Mere end 1.500 specialiserede medarbejdere fra over 65 kontorer verden over og et omfattende netværk af agenter og partnere gør vores organisation fleksibel. Derfor kan vi skabe de bedste løsninger til alle udfordringer.

Cycling parts

Start typing and press Enter to search