GPS Live tracking hos Sportstiming

Generelt om GPS Live tracking på Sportstiming.dk

Sportstiming tilbyder live GPS tracking af deltager i DHMC, så venner, familie og andre interesserede kan følge med i hvor langt deltageren er kommet på ruten i real-tid, og dermed også holde øje med, hvornår vedkommende passerer forskellige steder på ruten.

Denne service kræver, at deltageren i DHMC medtager sin mobiltelefon på ruten, samt at der på telefonen er aktiveret GPS tracking inde i Sportstiming appen.

Guide til deltagere

Hvis du som deltage i DHMC ønsker at venner, bekendte, andre skal kunne se præcis, hvor langt du er på ruten, kan du hente “Sportstiming Live” appen fra App Store eller Google Play.

Du kan frit vælge at start og stoppe tracking før eventet starter, eller under. Trackingen har ingen indflydelse på din tid eller andet, og bruges udelukkende til at vise din nuværende position på ruten.

Hvis du ønsker at bruge tracking-funktionen, sørg da for at have rigeligt med strøm på din mobiltelefon, da GPS tager en del strøm, især for længerevarende events.

Sådan gør du: Inde i appen, trykkes på menu-ikonet øverst venstre, og der vælges “Tracking”. Ved at trykke på “Start tracking” spørges der efter hvilket event det drejer sig om, og derefter bedes om dit startnummer. Du bedes herefter af appen bekræfte, at det er dit navn, og du accepterer herved, at det er dig selv, du aktiverer tracking for.

Vi understreger, at denne funktion i appen kun er beregnet til deltagere, ikke til tilskuere.

Når tracking er aktiveret, vises dette i appen, og den sender herefter løbende din GPS position til Sportstiming, så tilskuere kan følge dig på vores hjemmeside via dette link: https://www.sportstiming.dk/event/13659

Efter du er kommet i mål og har fået registreret din sluttid, vil appen kort herefter selv stoppe med at indsende GPS positioner.

Guide til tilskuere

Hvis du som tilskuer ønsker at følge en deltager via GPS, kræver det først og fremmest at deltageren har sin mobil med rundt på ruten og har aktiveret GPS tracking i Sportstiming appen.

For at følge deltageren, gå da ind på resultatsiden for det pågældende event. Hvis tracking er slået til, vælg da fanebladet “Live tracking” i toppen af siden. Her kan der vælges den distance deltageren deltager i (hvis der er flere), og deltageren kan herefter søges frem via enten startnummer eller navn. Ved klik på navnet i søgelisten, tilføjes den valgte deltager til listen på og under kortet, hvor der fremgår deltagerens position.

Det er p.t. ikke muligt at følge en deltager i “Sportstiming Live” appen, men tracking-siden på hjemmesiden fungerer også på mobiltelefoner.

3 hurtige trin / deltager (anvender appen)

  1. download ”Sportstiming Live” appen
  2. start tracking via appen (menu – start tracking – DHMC – dit navn/startnummer)
  3. NB – mobil skal være fuldt opladet

 

4 Hurtige trin / familie (anvender ikke appen)

  1. sikre deltager er aktiveret med live-tracking
  2. gå til resultatsiden for DHMC Sportstiming – Danmarks Højeste Motionscykelløb 2024
  3. Vælg ”Rute & Live tracking” – vælg distance og søg deltageren frem (startnr. / navn)
  4. Følg deltager på tracking-siden på sportstiming.dk (og ikke på appen p.t.)

Start typing and press Enter to search