Danmarks højeste motionscykelløb | Sponsorer
326
page-template-default,page,page-id-326,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Astral Biking

 

ASTRAL cykelbekædning er designet og udviklet i Danmark af folk, der cykler hver dag året rundt. 
Med Rolf Sørensen som medejer af firmaet har 
vi en person, der om nogen ved hvad der skal 
til for at cykeltøjet fungerer optimalt.

 

Kollektionen er målrettet dem som bruger cykling som motionsform. I skoven, på landevejen eller på vej til og 
fra arbejde. Astral er en kollektion, der indeholder 
funktionel beklædning af høj kvalitet til en god pris 
med produkter til alle 4 årstider.

Blue Water Shipping

 

Blue Water Shipping er global udbyder af skræddersyede transport- og logistikløsninger designet specifikt til at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Uanset hvilken type gods vi transporterer og uanset destinationen, tilfører vi merværdi til vores kunders forsyningskæde. Vores egne it-udviklere skaber moderne it-systemer, som kan integreres med vores kunders teknologi.

 

Mere end 1.500 specialiserede medarbejdere fra over 65 kontorer verden over og et omfattende netværk af agenter og partnere gør vores organisation fleksibel. Derfor kan vi skabe de bedste løsninger til alle udfordringer.

Speedline

 

Hos Speedline har vi passion for cykling på alle niveauer. I vores butik i Skanderborg har vi været rådgiver og samarbejdspartner  for cyklisterne i Skanderborg gennem mange år. Speedline har et kæmpe udvalg af nye cykler til både til børn og voksne, og vi tilbyder altid gratis opfølgende servicetjek ved køb af ny cykel.

Principia

 

Principia har altid bidraget til at sætte standarden for innovativt cykeldesign. Oprindeligt gav grundlæggerne Principia et forspring ved at opnå maksimum stivhed i forhold til vægt ved at anvende overdimensionerede aluminiumsrør til cykelstel.