Danmarks højeste motionscykelløb | Velkommen til den 37. udgave af Astral-Biking/Danmarks Højeste Motionscykelløb!
709
post-template-default,single,single-post,postid-709,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Velkommen til den 37. udgave af Astral-Biking/Danmarks Højeste Motionscykelløb!

Så nærmer vi os hastigt Kr. Himmelfartsdag og dermed dagen for Astral-Biking/Danmarks Højeste Motionscykelløb, som traditionen tro har start og målområde ved Niels Ebbesen Skolen ved Højvangens Torv i Skanderborg.

Afhentning af startnummer.

Husk der er mulighed for afhentning af startnumre på følgende tidspunkter på Højvangens Torv 2-4, ved hovedindgangen til Niels Ebbesen Skolen.

  • Onsdag 16.00 -18.00 (forhåndstilmeldt senest søndag kl. 23.59)
  • Torsdag fra. Kl. 07.45 (alle forhåndstilmeldte og eftertilmeldte senest onsdag kl. 20.00)

Husk dit startnummer/kvittering da det skal bruges til udlevering af startnummer og chip!

Tag endelig naboen med på dagen, da der er mulighed for tilmelding på dagen mod mergebyr på 50 kr. J

I tilfælde af at du får behov for hjælp

Kontakttelefon er uændret i forhold til sidste år (28 19 16 47), og er printet på den chip, som udleveres sammen med startnummer. Du kan med fordel lægge telefonnummeret i din egen liste over kontakter i mobilen, så du ikke skal bøvle med det, hvis du skulle få behov for hjælp.

HUSK – Nummeret må KUN anvendes på dagen, og hvis du får brug for hjælp!

Biksemad til alle ryttere

Efter et velgennemført cykelløb har vi et måltid klar til alle deltagere, og i år leveres det opvarmet, så køen bliver lidt kortere!  I kuverten med startnummer vil der ligge en madbillet til alle, som I skal gemme og aflevere for at få et måltid – så pas på den.

Betaling ved eftertilmelding på dagen og køb i kiosk

Ved såvel eftertilmelding på dagen som køb i kiosk kan betales med kontanter og MobilePay – men vi tager ikke imod Dankort.

VI SES KR. HIMMELFARTSDAG D. 10. MAJ I SKANDERBORG!