Danmarks højeste motionscykelløb | Tak for i år !
674
post-template-default,single,single-post,postid-674,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Tak for i år !

Til alle deltagere, sponsorer, offentlige instanser og alle vores frivillige skal lyde en stor tak for indsatsen og deltagelse i Astral-Biking/Danmarks Højeste Motionscykelløb, og på gensyn den 30. maj 2019.

Vanen tro har vores fotografer være meget flittige, og årets billeder er allerede at finde andet steds på siden.
Har du ikke allerede fået noteret din tid, er det muligt at finde den på http://results.sporti.dk/results.aspx?CId=72&RId=268.

Igen i år et fint løb, som desværre blev  skæmmet af et grimt og  tragisk styrt med dødelig udgang. Det har været omtalt i en stor del af medierne, hvorfor vi vælger ikke at komme med yderligere kommentarer. I styregruppen arbejdes til stadighed for at højne sikkerheden og hændelsen vil kun give anledning til kraftigt evaluering.

Vi vil naturligvis sende vores dybtfølte kondolence til de efterladte.

Med hilsen fra
Astral-Biking/Danmarks Højeste  Motionscykelløb