Danmarks højeste motionscykelløb | Parkering
659
post-template-default,single,single-post,postid-659,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Parkering

Mange deltagere betyder også mange biler. Sidste år introducerede vi parkering ved Fælleden, Frueringvej 5, og succesen var stor, så det gentager vi naturligvis igen i år. Herfra kan I på cykel følge Skolestien ned til start/målområde – det tager 5 min og ned ad bakke i lukket stisystem!
Det er fortsat muligt at parkere på Højvangens Torv 2-4 som tidligere år.

HUSK – Det er ikke tilladt at parkere på p-pladserne ved de omkringliggende butikker, som har åbent.