Danmarks højeste motionscykelløb | Rolf Sørensen kommer til byen med cykel og bog, Kr.Himmelfartsdag 2018
631
post-template-default,single,single-post,postid-631,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Rolf Sørensen kommer til byen med cykel og bog, Kr.Himmelfartsdag 2018

Rolf Sørensen er, som det sikkert er bekendt medejer af løbets hovedsponsor Astral-Biking, og har igen i år meldt sin deltagelse i løbet.

Har du mod på, at prøve kræfter med den rutinerede cykelstjerne, vil muligheden være til stede på 100 km turen, hvor Rolf Sørensen vil udfordre de østjyske bakker.

Samtidig vil Rolf Sørensen “slå et slag” for hans nye bog, der netop er udkommet først i april. “Rolf Sørensens Store Cykel Almanak”, koster i almindelig handel kr. 350,00, men hvis du ikke allerede inden løbet har anskaffet et eksemplar, kan bogen på dagen for Astral-Biking/Danmarks Højeste Motionscykelløb erhverves for kun kr. 250,00. Der vil mellem kl. 14.00 og 15.00 være mulighed for, at få en snak med Rolf Sørensen, samtidig med at du kan få din bog signeret.