Danmarks højeste motionscykelløb | Succes`en med RIDERS gentages. Kør med “Bevæg dig for livet – RIDERS” til Astral-Biking/Danmarks Højeste Motionscykelløb
614
post-template-default,single,single-post,postid-614,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Succes`en med RIDERS gentages. Kør med “Bevæg dig for livet – RIDERS” til Astral-Biking/Danmarks Højeste Motionscykelløb

Mangler du nogen, at cykle sammen med? Er du ny til motionscykelløb, og har du lyst til at køre løbet sammen med en gruppe?
Så er du velkommen hos “Bevæg dig for livet RIDERS”

RIDERS vil igen i år være til stede til løbet i Skanderborg, og cykler med som fartholdere på hhv 65 km og 100 km ruterne.
Begge distancer køres med en gennemsnitsfart på ca. 22-25 km/t., så alle vil kunne være med.

Hvad er “Bevæg dig for livet RIDERS”?

“Bevæg dig for livet” er et samarbejde mellem DIF og DGI, og yder støtte, opbakning og inspiration til de mange selvorganiserede og nye motionscykelryttere.
Hos “Bevæg dig for livet RIDERS” er fælleskab, hygge og sammenhold omkring motionscyklingen i højsædet. Målet er at få en god tur og cykle sammen – hele vejen!

RIDERS sikrer, at gruppen kommer samlet rundt i det aftalte tempo. Der ventes på hinanden, hjælpes ad, også ved defekter, og holdes sammen hele turen.

Hvordan kommer du med?

Hvis du har lyst til at cykle med “Bevæg dig for livet RIDERS”, skal du blot melde dig i RIDERS-zonen i startområdet. Det er gratis at cykle med RIDERS, men du skal ha´ et startnummer til selve løbet.

RIDERS ambassadørerne vil kunne besvare spørgsmål og give gode råd generelt, og alle er velkomne i zonen både før og efter løbet!

Vi glæder os til at se dig til Astral-Biking/Danmarks Højeste Motionscykelløb i Skanderborg den 10. maj !