Danmarks højeste motionscykelløb | Overnatning-/ferietilbud
314
post-template-default,single,single-post,postid-314,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Overnatning-/ferietilbud

Tilmeldte deltagere har mulighed for at booke ophold hos Landal GreenParks (søhøjlandet) med 20% rabat. Du skal blot oplyse “DMH2018”, når du booker via telefon eller mail. Vejledende priser kan findes på www.dayz.dk/landal/greenparks.dk

Booking på telefon: 70 23 20 30 eller mail: info@landal.dk.
Husk at angive ”Astral-Biking/Danmarks Højeste Motionscykelløb”

Med venlig hilsen – og på gensyn i Skanderborg og Landal GreenParks  Søhøjlandet