Danmarks højeste motionscykelløb | Overnatning-/ferietilbud
314
post-template-default,single,single-post,postid-314,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Overnatning-/ferietilbud

Deltagerne har mulighed for at booke ophold hos Dayz Søhøjlandet med 20% rabat. De skal blot oplyse “DMH17”, når de booker via tlf. Tilbuddet kan pt. kun benyttes ved telefonisk booking. Rabatten fås altså ikke ved online bookning. Vejledende priser kan findes på dayz.dk

Booking på telefon 78 75 87 25. Besøg også www.dayz.dk for mange flere oplysninger.
Husk at angive ”Danmarks Højeste Motionscykelløb”

Med venlig hilsen – og på gensyn i Skanderborg og Dayz Søhøjlandet