Danmarks højeste motionscykelløb | Rolf Sørensen kører med i løbet
225
post-template-default,single,single-post,postid-225,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Rolf Sørensen kører med i løbet

Rolf Sørensen, der er i ejerkredsen af vores hovedsponsor Astral-Biking, har fundet plads i kalenderen og deltager i Danmarks Højeste Motionscykelløb.

»Astral-Biking og jeg har valgt at gå i samarbejde med Danmarks Højeste Motionscykelløb, fordi det rammer plet i forhold til vores målgruppe. Vi sælger i dag vores cykeltøj i store supermarkeder, sportsbutikker og cykelwebshops til den almene dansker. Og det er lige netop disse forbrugere, der er flest af i Danmarks Højeste, så vi ser det som en god mulighed til at få vores navn vist frem blandt de cykelglade danskere,« fortæller Rolf Sørensen.

»Forårsklassikeren i Skanderborg køres i år for 34. gang, og med deltagerfremgang de seneste to år, håber vi naturligvis, at trenden fortsætter. Det er utvivlsomt et trækplaster, at Rolf Sørensen har bekræftet sin deltagelse i løbet, til trods for at jobbet som kommentator kalder til Giro d`Italia-starten dagen efter i Holland,«udtaler sponsoransvarlig Jesper Nordland